Επίθεση με γροθιές σε πολίτη λόγω αυτοκόλλητου

Τελικά συνέβη. Μετά από τρία χρόνια, 10.000 αυτοκολλητές και 700.000 αυτοκόλλητα με το γάιδαρο, ένας πολίτης που διαμαρτυρήθηκε έμπρακτα για κατάληψη πεζοδρομίου κολλώντας αυτοκόλλητο στο τζάμι αυτοκινήτου, δέχτηκε επίθεση από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, αλλά και από τον ιδιοκτήτη της καφετέριας!

Το επεισόδιο έγινε την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009 στο Γκάζι, σε μια περιοχή όπου τα τραπεζοκαθίσματα και τα αυτοκίνητα διεκδικούν με επιτυχία το δημόσιο χώρο και εκδιώκουν με συνέπεια τους πεζούς, περαστικούς ή κατοίκους της περιοχής.

Τα όργανα της τάξης δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στο ρόλο τους. Κανείς δεν ενόχλησε τον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος αφού χτύπησε τον αυτοκολλητή που τόλμησε να αγγίξει το περιουσιακό στοιχείο του, πήρε ανενόχλητος το αυτοκίνητό του και έφυγε, χωρίς κανείς να βεβαιώσει την παράβασή του και χωρίς να αναζητείται από την αστυνομία, η οποία όμως φρόντισε να… συλλάβει τον αυτοκολλητή, αφού ο καφετεριάρχης τον μήνυσε για… προσβολή των Θείων, την ώρα που… τον έδερναν!

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας καταδικάστηκε για τη χειροδικία. Το δικαστήριο δεν χρειάστηκε καν να εξετάσει αρκετούς φίλους που προσέτρεξαν ως μάρτυρες, μεταξύ των οποίων η κατερίνα Μιχαλάκη, γραμματέας του συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Δυτικής Αττικής.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *