Τρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

  1. Paypal χωρίς άλλα λόγια. Ο καλύτερος τρόπος για όσους ξέρουν από αγορές στο Διαδίκτυο. Η αποστολή γίνεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
  2. Με πιστωτική κάρτα Visa, Maestro ή American Express μέσα από το ασφαλές περιβάλλον του Paypal. Απαιτείται εγγραφή στο Paypal, που γίνεται εκείνη τη στιγμή μέσα από τη διαδικασία, και στοιχειώδης γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Η αποστολή γίνεται όπως και στον τρόπο 1.
  3. Κατάθεση στο λογαριασμό GR95 0140 7120 7120 0200 2004 550 (712-002002-004550) της τράπεζας Alphabank, στο όνομα “Πάνθηρες Των Δρόμων” Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία. Η αποστολή θα γίνει αφού μπούνε τα χρήματα στο λογαριασμό μας. Κατά την κατάθεση του ποσού στην τράπεζα, δηλώστε το όνομα που εισάγατε στην παραγγελία, ώστε να μπορούμε να ταυτοποιήσουμε την κατάθεσή σας.
  4. Αντικαταβολή στην ταχυμεταφορική Speedex με επιπλέον επιβάρυνση 2,50 ευρώ. Η αποστολή θα γίνει αφού επιβεβαιώσουμε την παραγγελία τηλεφωνικά στον αριθμό που μας έχετε δώσει.

 

Συχνές Ερωτήσεις σχετικές με τους τρόπους πληρωμής

Προσπάθησα να πληρώσω με πιστωτική κάρτα, αλλά δεν ολοκλήρωσα την πληρωμή. Πώς μπορώ να επιστρέψω στη μισοτελειωμένη συναλλαγή;

Μπορείτε να επιστρέψετε στην παραγγελία σας από το αντίγραφο της “Εντολής Αγοράς” που σας στείλαμε, πατώντας στο “δείτε την παραγγελία σας κάνοντας κλικ εδώ”, είτε από την ιστοσελίδα μας, κάνοντας είσοδο με τα στοιχεία που έχετε ήδη δώσει, και πατώντας μετά στο “Συντήρηση λογαριασμού”. Στο κάτω μέρος της σελίδας όπου θα οδηγηθείτε βλέπετε την (ή τις) εκκρεμή παραγγελία σας. Επιλέγοντας “επισκόπηση” βλέπετε ολόκληρη την παραγγελία και πατώντας στο μεγάλο κουμπί “Paypal” μπορείτε να ολοκληρώστε την πληρωμή.
Στο στάδιο αυτό δεν μπορείτε να κάνετε άλλες τροποποιήσεις στην παραγγελία. Αν επιθυμείτε να τροποποιήσετε είδη, ποσότητες ή άλλα στοιχεία, καλύτερα να κάνετε μία νέα παραγγελία. Μην ανησυχείτε για την παλιά που δεν ολοκληρώθηκε, θα την διαγράψουμε εμείς.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογ/μό: Γιατί πρέπει να πληρώσω 3 ευρώ έξτρα;

Αν η κατάθεση γίνει σε τράπεζα εκτός της Alpha Bank (με την οποία συνεργαζόμαστε), όταν τα χρήματά σας φτάσουν το λογαριασμό μας θα γίνει χρέωση εξόδων διατραπεζικής συναλλαγής 3 ευρώ. Δυστυχώς, το ποσό είναι αρκετά μεγάλο σχετικά με το συνολικό ποσό των περισσότερων παραγγελιών, οπότε δε μπορούμε να το καλύψουμε. Έτσι, θα πρέπει εσείς να φροντίσετε γι’αυτό, είτε να καταθέσετε τα χρήματα σε ένα κατάστημα της Alpha Bank.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *