Σ’ αυτόν κολλάω;

Όσον αφορά στο τι είναι λάθος στάθμευση, για τους streetpanthers πάντα, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε κάτι το οποίο έχει πέσει στην αντίληψή μας: οι streetpanthers εστιάζουν στην αποδοκιμασία των οχημάτων που εμποδίζουν με οποιοδήποτε τρόπο την διέλευση των πεζών από εκεί που θα έπρεπε κανονικά να κυκλοφορούν. Πεζοδρόμια, πεζοδρόμους, διαβάσεις πεζών, διαβάσεις ατόμων με ειδικές ανάγκες και τα συναφή. Χαρακτηριστική φωτογραφία είναι η παρακάτω:

Επίσης, και για να γνωρίζετε και όλοι εσείς, ΟΧΙ, δεν είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο η πινακίδα του αυτοκινήτου.

Όμως, αν το σταθμευμένο αυτοκίνητο δυσχεραίνει την διέλευση άλλων οχημάτων, φράσσει την είσοδο οχήματος σε πυλωτή, σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης ή οτιδήποτε άλλο, αλλά δεν ενοχλεί πεζούς, είναι μεν κατακριτέο αλλά η χρήση των αυτοκόλλητων δεν είναι σωστή. Τα αυτοκόλλητα δεν είναι για όλες τις περιπτώσεις λανθασμένης στάθμευσης, υπάρχουν οδηγίες χρήσης στο πίσω μέρος κάθε ενός από αυτά.

Η λανθασμένη χρήση το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί λάθος εντυπώσεις. Ο ιδιοκτήτης του ανωτέρω οχήματος δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ισχυριστεί ότι δεν δημιουργεί πρόβλημα. Οι γκαραζόπορτες που διακρίνονται στο ισόγειο της πολυκατοικίας είναι σε αχρηστία. Αφήστε που, ειδικά για ορισμένες περιπτώσεις ιδιωτικών χώρων στάθμευσης και εισόδους πυλωτής πολυκατοικιών, ΝΟΜΙΚΑ, δεν δεσμεύεται ο εμπρόσθιος χώρος, άρα αν κάποιος “κλείνει” την οδική πρόσβαση, μπορεί και να μην είναι παράνομος. Αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα, δεν αφορά τους streetpanthers και δεν αφορά και όσους κολλούν αυτοκόλλητα, έτσι δεν είναι;

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *