Η ομάδα των streetpanthers

Οι streetpanthers είναι μια ομάδα εικοσιδύο ανθρώπων που ξεκίνησαν την κίνηση, είναι οι δέκα εθελοντές που ασχολούνται με τα καθημερινά θέματα, είναι οι δώδεκα χιλιάδες φίλοι που πήραν αυτοκόλλητα και ενίσχυσαν οικονομικά την οργάνωση, είναι οι πολλοί περισσότεροι που τα χρησιμοποιούν σε όλη την Ελλάδα, δείχνοντας την έμπρακτη αντίθεσή τους στην παράνομη και αγενή στάθμευση που μαστίζει τη χώρα και τον πολιτισμό μας.

Στην «καθημερινή» μας πραγματικότητα, ο Γιώργος και η Αναστασία απαντούν σε μηνύματα, πακετάρουν και στέλνουν αυτοκόλλητα. Ο Αντώνης επιβλέπει το φόρουμ, ο Παναγιώτης βελτιώνει την ιστοσελίδα μας, ο Χρίστος φροντίζει το πολύπλοκο e-shop, η Μαρία εξυπηρετεί τα σημεία διάθεσης των εντύπων μας, ο Γιάννης φροντίζει να γίνονται όλα φορολογικά νόμιμα, η Αντιγόνη και η Βάννα μας παρέχουν νομική κάλυψη. Η Αγνή αποδελτιώνει τον Τύπο και μας ενημερώνει. Ο Γρηγόρης συντονίζει, μιλάει γράφει και κάνει λίγο απ’όλα…

Αντίθετα από ό,τι πιστεύουν πολλοί, η ομάδα των streetpanthers δεν είναι “φοιτητές με ράστα” αλλά πολύ πιο “καθημερινοί” άνθρωποι, μαμάδες και μπαμπάδες, εργαζόμενοι, επαγγελματίες, άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά. Είναι άνθρωποι που έρχονται συνεχώς αντιμέτωποι με την αγενή και αντικοινωνική στάθμευση στην καθημερινή κίνησή τους στην πόλη, κι έχουν αποφασίσει να κάνουν κάτι γι αυτό.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο info@streetpanthers.gr.