Επιτέλους το χέρι του νόμου φτάνει στα βιλαέτια των παρκαδόρων της νύχτας

13 συλλήψεις σε νυχτερινά μαγαζιά σε Γκάζι και Κολωνάκι για το «αγκαζέ» πάρκινγκ. Συνελήφθησαν παρκαδόροι και υπεύθυνοι καταστημάτων που έκαναν τα πεζοδρόμια πριβέ για πελάτες.

Έπτά Έλληνες και έξι υπήκοοι άλλων χωρών συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια ελέγχων της τροχαίας σε περιοχές του Κολωνακίου και στο Γκάζι, επειδή είχαν κάνει κατάληψη σε πεζοδρόμια και τα χρησιμοποιούσαν ως πάρκινγκ νυχτερινών καταστημάτων. Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν 5 υπεύθυνοι καταστημάτων και οκτώ παρκαδόροι.

Η νυχτερινή εξόρμηση της Τροχαίας έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο πλαίσιο «της περιστολής της δραστηριότητας ατόμων που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημοσίους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων, για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων.»

Το θέμα είναι γνωστό και πολλοί φίλοι το έχουν πολεμήσει με τον τρόπο τους. Παρακάτω η μαρτυρία ενός που αντιμετώπισε με επιτυχία τον τσαμπουκαλή τζιπαρά ιδιοκτήτη (ακολουθώντας τις οδηγίες που αναφέρονται στο πίσω μέρος των αυτοκόλλητων για την περίπτωση συνάντησης με τον “γάιδαρο”)…

“Γεια σας! Το παρακάτω περιστατικο μου συνεβη το σαββατο: Στην κηφισια διπλα στο Ζηρινειο υπαρχει ενα μαγαζι το ZOURFIX. Καθε Παρασκευη και Σαββατο οι “μαγκες” απο το μαγαζι παρκαρουν τα αυτοκινητα τους και τα αυτοκινητα των πελατων τους πανω στο πεζοδρομιο, δυσκολευοντας την προσβαση των πεζων. Για να μην τα πολυλογω κολλησα ενα αυτοκολλητο σε ενα πολυτελες τζιπ που κατ’ επαναληψη παρκαρει πανω στο πεζοδρομιο και συνεχισα να περπαταω. Ο οδηγος με ειδε, πηγε ξεκολλησε το αυτοκολλητο και με ακολουθησε. Οταν με εφτασε αρχισε να με βριζει και να με απειλει. Εγω προσπαθησα να του εξηγησω με ηρεμο τροπο τον λογο που του εβαλα το αυτοκολλητο. Εκεινος ομως ηταν επιθετικος και περιμενε να του δωσω την αφορμη για να πιαστουμε στα χερια, κατι που δεν εκανα. Τελικα εφυγε αφου μου πεταξε το αυτοκολλητο στη μουρη.”

(Πηγή: http://www.lifo.gr/now/society/18081)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *